ERWTENSOEP | 5.00 |
BROODJE BRAADWORST | 5.00 |
gebakken uien, currysaus | |
BROODJE KROKET | 5.00 |
BROODJE PULLED CHICKEN | 5.00 |
zwarte knoflookmayonaise en zoetzure wortel | |
BROODJE GRAVAD LAX | 6.00 |
met zure room | |
ZWITSERSE CROQUE (TOSTI) | 6.00 |
met aubergine, emmentaler, gruyère en BBQ saus | |
JACHTHUISBURGER | 9.50 |
rund, BBQ saus, bacon en tomaat | |
PORTOBELLOBURGER | 9,50 |
zure room, kartoffelsalat en raclette kaas | |
HERTENSTOOF | 15.00 |
rode kool en aardappelpuree | |
TWEE BRAADWORSTEN | 12.50 |
currysaus, gebakken ui, spek, champignons en gepofte aardappel | |
SPARERIBS JACHTHUIS | 15.00 |
coleslaw, knoflooksaus, en gepofte aardappel | |
KIPSATÉ | 12.50 |
gebakken uitjes, coleslaw, en gepofte aardappel | |
MOSSELEN EN GAMBA’S GESTOOFD Á LA GOULASH | 16.50 |
geserveerd met brood | |
BROWNIE | 2.50 |
met walnoot en karamelsaus | |
APFELSTRUDEL | 4.00 |
met vanillesaus | |
APFELSTRUDEL | 4.70 |
met vanillesaus en slagroom | |
WAFEL | 4.00 |
met warme kersen | |
WAFEL | 4.70 |
met warme kersen en slagroom | |
CHURROS | 5.00 |
met karamelsaus en poedersuiker |
DRIVE – THRU IS GEOPEND:
vrijdag 16:00 – 19:30 uur
zaterdag en zondag 12:00 – 19:30 uur
